DAVID HRIBERSKI

Kdo je David Hriberski? – je pogosto vprašanje v zadnjem času. David Hriberski je podjetnik, avtor, predavatelj in coach.

Je tudi lastnik podjetja Optimaplus d.o.o in del vodstvene skupine podjetja Etrad3 d.o.o. Z lastnim vzgledom uspešno vodi prodajno skupino v podjetju Etrad3 d.o.o. Človek, ki si je z vlaganjem vase in v svoje znanje popolnoma spremenil življenje. Od leta 2009 je v svoj osebni in poslovni razvoj investiral več kot 25.000 € za seminarje, delavnice, knjige, coachinge in še vedno se uči od svetovno znanih coachev in govorcev: Les Brown, Tony Robbins, T. Harv Eker … Je primer človeka, ki si je kljub začetnemu pomanjkanju samozavesti, znanja in izkušenj ustvaril svoje sanjsko življenje. S svojimi dosežki in naprednim razmišljanjem je lahko vzor mnogim. Svoje delo opravlja z velikim veseljem. Vedno je poln pozitivne energije in modrih nasvetov.

 

David Hriberski deli svoje znanje, inspiracijo in izkušnje na predavanjih, delavnicah, ki jih organizira, in z različnimi motivacijskimi videi. Poleg vseh dosežkov, tako v poslovnem kot osebnem življenju, je napisal tudi knjigo z naslovom Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš, s katero navdihuje življenja mnogih. Knjiga je polna koristnih informacij. Knjigo o uspehu je napisal zato, da bi tudi nas spodbudil in nam dal vedeti, da lahko postanemo, kar si želimo, če v to vložimo veliko truda, volje, časa in zbranosti. Njegove spodbudne besedo so, da moramo vedno verjeti v svojo zgodbo in se nikoli ne smemo poniževati, saj če se delamo ponižne in majhne, ne služimo svetu. Svoj potencial moramo izkoristiti v celoti. Po njegovem mnenju vsak človek v sebi skriva potencial za nekaj več, zato se nam zdi prav, da si preberete njegovo knjigo in dobite navdih, da tudi sami nekaj naredite iz sebe. Pomembno je, da David Hriberski svoje zgodbe ne skriva v sebi, pač pa jo želi deliti s svetom. Prav tako menimo, da bi morali tudi vi zbrati pogum in izkoristiti vse, kar vam življenje ponuja.

Njegov moto je: JUST DO IT in večkrat v življenju reci YES in nikoli ne zahtevaj od drugih tistega, česar nisi naredil sam.

O MENI

Leta 2003 sem zaključil srednjo gostinsko šolo, smer kuhar. Tri leta sem bil zaposlen kot kuhar, nakar sem si rekel, da to ni zame, in sem šel delat v proizvodnjo. Po dveh letih sem v proizvodnji doživel nezgodo pri delu.

Po nezgodi sem sprejel odločitev, da si spremenim življenje. To mi je uspelo. Spremeniti ga. Sicer vedno vajen trdega vsakodnevnega dela, sem po nezgodi imel kar štiri mesece bolniške in v tistem obdobju tudi res veliko časa za razmišljanje. Kaj naj delam v življenju? Kaj si zares želim? Kdo sploh sem? Bolj ko sem razmišljal, kaj si želim, manj sem vedel. Sem pa vedel, česa si ne želim. V bistvu si nisem želel nazaj v proizvodnjo. Kot izšolani kuhar si tudi zagotovo nisem več želel nazaj v kuhinjo, saj me to nikoli ni veselilo.

IN KO JE UČENEC PRIPRAVLJEN, PRIDE TUDI UČITELJ IN PRILOŽNOSTI!

Dobil sem priložnost za prodajo zavarovanj in takrat se je začela moja poslovna pot. Stopil sem v svet prodaje in kasneje še v svet podjetništva – brez znanja, izkušenj, kontaktov, priporočil in brez samozavesti.
Edino, kar sem takrat imel, je bila velika želja po uspehu in velika pripravljenost za učenje. Verjamem, da lahko človek doseže, karkoli si lahko zamisli, in če si to resnično želi, bo tudi vedno našel pot, da to uresniči.
Če lahko jaz, lahko tudi VI.

Več boste lahko prebrali v knjigi Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš, ki je izšla marca 2018.

Močno verjamem v osebnostno rast, v seminarje in knjige, a po drugi strani močno verjamem tudi v akcijo. V resničnem svetu se nič ne zgodi brez akcije. Lahko imamo ogromno znanja o marketingu, prodaji, vodenju – ni, da ni –, ampak če ne gremo v akcijo, se ne zgodi prav nič. Nič. Ves čas moramo biti v gibanju. Delo na sebi in akcija gresta z roko v roki. Če je razdalja med njima prevelika, ne bomo prišli na cilj. Ne eno ne drugo ni bolj ali manj pomembno. Opažam le, da mnogo ljudi veliko dela na sebi v smislu pridobivanja znanj, obiskovanja seminarjev, branja knjig in opravljanja vaj za osebnostno rast, v splošnem pa premalo delujejo, premalo je akcije.
Zato je ključnega pomena, da znanje dajete v akcijo. Ko nekaj preberete, to implementirajte v življenje.

Še danes verjamem in vedno bom – KO SI ČLOVEK NEČESA RESNIČNO ŽELI, BO VEDNO NAŠEL TUDI POT. ČE SI TEGA NE ŽELI, BO NAŠEL IZGOVORE.

Glede na to, da sem veliko investiral v svoje znanje s področja prodaje in vodenja prodaje, sem dosegel tudi vrhunske rezultate z lastno prodajo, z vodenjem prodaje ter vodenjem prodajne ekipe.
Leta 2014 smo začeli projekt in že v drugem polletju s prodajno ekipo dosegli vrhunske rezultate: v samo polovici leta smo prodali kar 6.000 pogodb. Do konca leta 2017 pa več kot 43.780 pogodb.

Investicija v znanje se vedno obrestuje!

Verjamem, da moramo sami sebe ustvariti za tisto, kar želimo biti in postati. Investirajte vase in v svoje znanje, ker ste lahko na dolgi rok najboljša naložba.

David Hriberski

Tony Robbins- UPW London 2017

Seminar: Koraki do uspeha

Mnenja udeležencev

Rok l.

Seminar je bil top. 👌 Zelo všeč mi je bila tvoja energija in način razlaganja. Za sabo si imel veliko vzponov in padcev ter nam s svojo zgodbo dokazal, da do uspeha prideš samo z delom in akcijo.

Đorđo S.

25 let sem v prodaji, od tega 17 let v zavarovalništvu. V vsej svoji karieri sem slišal že na stotine govornikov na razno raznih seminarjih, vsak od njih je na meni pustil pečat. To si tudi ti naredil – in to samo v eni uri. Kot sva se pred seminarjem pogovarjala, v kakšnem stanju sem zadnjih par mesecev, je bilo zame zelo pomembno tvoje sporočilo: ne čakaj, gremo takoj v akcijo. In seveda zgodba, ki si jo doživel, ko ti je crknil avto, in seveda energija, ki jo oddajaš med verbalno in neverbalno komunikacijo. Hvala za prijetno novo izkušnjo, ki me ponovno postavlja v tirnice. Tebi pa želim, da nadaljuješ pot, ker si na pravi poti, da postaneš eden od pomembnih govornikov. Hvala.

Nina Z.

Davida sem prvič videla na seminarju na Rogli. Že ob svojem prihodu je prostor napolnil s pozitivno energijo. Je izjemen motivator in zna vzpodbuditi apetit po uspehu. Najbolj nas je navdahnil s svojo zgodbo o začetkih svoje kariere. Toplo priporočam za treninge za podjetja.

Damir K.

Drugega kot reči, da je bilo noro dobro, ne morem! Hvala za vse nasvete in spodbudne besede. Pravijo, da se ne da uspeti v življenju. My man, TI SI ŽIVI DOKAZ, DA SE DA!

Sandra V.

Odličen seminar, ker so tvoje besede podprte z rezultati in izkušnjami. Priporočam vsem, ki si želijo uspeha.

Špela S.

Seminar je bil super, izvedela sem veliko novih informacij, David pa me je navdušil s svojo energijo, koristnimi informacijami in življenjsko zgodbo. Ta seminar ti lahko spremeni življenje na boljše in te napolni s pozitivno energijo! Ob poslušanju sem se zavedala, da lahko vsakemu uspe s trudom in vztrajnostjo.

Scroll to top