DH Coaching – VIZIJA. FOKUS. REZULTATI.

 

Results are 20% mechanics and 80% psychology. -Tony Robbins

 

Iz izkušenj lahko povem, da bližnjic do uspeha ni. Obstajajo pa načini za namišljene bližnjice – orodja in viri, ki vam lahko pomagajo pospešiti vašo rast zato, da lahko svoje cilje in sanje dosežete veliko hitreje, kot bi to lahko storili sami. COACHING je verjetno med vsemi znanimi najučinkovitejši – pospeševalnik za doseganje uspeha.

VAŠ NAJBOLJ DRAGOCENI VIR STE VI SAMI.

Ne glede na to, kako smo srečni ali uspešni, vedno lahko najdemo priložnost za rast in izboljšanje. Pomislite na svoje zdravje, finance, svobodo, cilje, vizijo, službo ali posel. Žal več kot 80 odstotkov ljudi hodi v službo, ki je ne opravljajo z veseljem in strastjo, potem pa jih je še strah, da bodo dobili odpoved. Življenje je prekratko, da bi trpeli. Vsak ima v sebi veliko talentov, potencialov, znanja in idej … pa tudi veliko strahov in prepričanj, ki nam ne koristijo. Kako se soočate z raznimi strahovi? Ali pred njimi bežite? Vidim veliko ljudi, ki se trudijo cele dneve, a še vedno ne dosegajo pravih rezultatov.

Verjamem, da resnično bogastvo v najširšem pomenu besede pomeni finančno, duhovno, mentalno in materialno premoženje. Vse se začne v obliki ŽELJE.

POSTAVITE SI NEKAJ ISKRENIH VPRAŠANJ:

 • Ali ste pripravljeni na naslednji korak v vašem zasebnem življenju ali v vašem poslu?
 • Ali želite več energije in več svobode?
 • Ali ste zadovoljniin srečni s svojim življenjem?
 • Kaj si resnično želite v življenju?
 • Kaj je vaša strast?
 • Ali sledite svojim sanjam?
 • Ali ste uspešni?
 • Kaj vam predstavlja uspeh?
 • Kateri so vaši top 3 cilji, ki jih bi radi dosegli v tem letu?
 • Katere so top 3 stvari, ki vas zaustavljajo, da bi te cilje dosegli?

Vsak človek je edinstven. Verjamem, da ima vsak v sebi neverjetno moč, da lahko doseže prav vse, kar si zamisli.

V coachingu se bom 100-odstotno posvetil vam in vašim potrebam, željam, ciljem …, ker želim, da svoje življenje, posel ali kariero spravite na naslednji nivo – in vem, da veste, kaj mislim. Kot dober trener bom od vas zahteval več, kot boste od sebe zahtevali sami. Kot trener si vedno postavim cilj, da vas učim, navdihujem, vzpodbujam, da boste sami spoznali sebe in to kar vas zadržuje. Storil bom vse, da greste vi na naslednjo stopnjo!

Zapomnite si. Ni pomembno, v kateri fazi življenja se nahajate zdaj, moja naloga je, da greste vi na naslednjo stopnjo!

Warren Buffett je dejal, da je naložba vase najboljša naložba.

Za vas sem pripravil dva paketa.

 • 1 ura coachinga je 100€

 

 • Paket – SMART

  5 ur coachinga 400€

 • Paket – GET MORE

  10 ur coachinga 800€

Coaching je ena najmočnejših naložb vase.

Naredite korak ZDAJ. Samo dejanja nas dvignejo na naslednji nivo. Kakor je rekel Napoleon Hill: VERA brez AKCIJE je zagotovljen neuspeh.

Rezultati v življenju ne pridejo zato, ker smo zmotivirani, ampak zato, ker gremo v AKCIJO  – DEJANJA. –David Hriberski

Mnenja strank

David je oseba z veliko začetnico. Spoznala sem ga prvič na seminarju Millionaire Mind Intensive, pol leta kasneje pa se udeležila njegove predstavitve knjige Tvoja zgodba je večja kot si ti misliš. Čisto naključno sem za coaching izvedela po koncu predstavitve, ko sem ob nakupu knjige v zahvalo prejela eno srečanje oz. coaching z Davidom. Najprej mi je posredoval vprašalnik glede mentorstva, čez en teden pa sva se dobila na kavi, da mi pomaga pri mojih izzivih. Pa sem si najprej mislila: “Okej, ena ura bo dovolj, saj ne potrebujem pomoči.”
Ampak ko sem Davida zares spoznala, sem ugotovila, da ena ura mentorstva ne bo dovolj, in da si je to z eno uro mislil le moj ego.
Hvala, David, ker si mi in mi še vedno pomagaš, mi svetuješ ter nenehno polniš s pozitivno energijo! Vedno ti bom neimerno hvaležna. Tudi za to, da si iz pisatelja in mentorja postal moj prijatelj. Hvala, ker si!
Eva

Coaching z Davidom je bil zame kot sproščen pogovor s prijateljem. David ima veliko znanja s konkretnimi primeri iz svojega življenja. Velikokrat ljudje cincamo na mestu in ne naredimo naslednjega koraka, pa čeprav vemo, da bi bili s tem korakom bližje našim sanjam. Vsak korak pa samo je korak in je del naše človeške izkušnje. David me je z bistro postavljenimi vprašanji pripeljal do točke, ko sem ugotovila, da se vse skriva v meni in je odvisno od mene. David mi je pokazal, da so stvari zelo enostavne, vendar jih večkrat zaradi sivega oblaka okoli sebe ne opazimo.
Urška

Coaching z Davidom je premaknil kar nekaj stvari v mojem življenju. Po njegovih navodilih sem pričel uporabljat razne tehnike, ki so vodile v drugačen način razmišljanja in mi pomagale narediti prvi korak iz cone udobja. Sedaj veliko lažje zgodaj zjutraj vstanem, sem bolj produktiven, stvari delam bolj zavzeto in osredotočeno, vse skozi imam pred sabo svoje cilje in vem kam grem. S pristopi in orodji, ki mi jih je kot znanje predal David lahko dejansko spremljam in vidim svoj napredek, kar me spodbuja pri postavljanju in doseganju novih in novih ciljev. Ne zgubljam več časa z stvarmi, ki niso pomembne. Imam fokus, imam voljo in najpomembneje, imam rezultate. HVALA DAVID.
Dejan

Čestitam, da ste se odločili za naslednji korak. Preden začneva sodelovati vas povabim, da izpolnite spodnji vprašalnik.

Namen vprašanj je, da midva skupaj uskladiva in natančno ugotoviva kaj vi želite zase in kaj potrebujete. Da bo proces potekal čim hitreje in učinkoviteje vas povabim, da odgovorite na vprašanja. Bolj konkretno mi boste odgovorili lažje in hitreje boste za vas prišli do želenega cilja.

V kolikor vam je to OK odgovorite na spodnja vprašanja.

  Izpolni obrazec in se prijavi

  David, strinjam se s procesiranjem mojih osebnih podatkov v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

  coaching

  Now is the time to live an extraordinary life.

  Scroll to top