Prebudite zmagovalca v sebi in živite svoje sanje.

Zapomnite si – življenje se vedno dogaja ZA NAS in nas vedno podpira, čeprav včasih ne veste, zakaj se vam kaj dogaja. Ampak ko boste pogledali nazaj, bo vse imelo smisel.
Delajte na sebi, vztrajajte in dajte vse od sebe, da postanete čim boljša oseba. Postanite in ostanite tako močni, da si boste vedno upali slediti svojim sanjam, ne glede na vse. Ne živite življenja drugih ljudi! Vzemite si čas zase, najdite sebe ter živite svoje sanje – to si jaz želim za vas! (Iz knjige -Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš)
David Hriberski

Ko sem bil v Las Vegasu v ZDA, sem spoznal, da me je strah višine. Bil sem na vrhu »Eifflovega« stolpa (ni original, ampak za polovico manjši), noge so se mi tresle, roke potile, bil sem nervozen in strah me je bilo gledati naokoli. Takrat sem dojel, da imam strah pred višino in da moram glede tega nekaj ukreniti.

Zelo zanimivo, kako nam um, kadar gremo iz cone udobja, ves čas »prodaja« neke zgodbe, ki se nikoli ne zgodijo. Osnovna naloga našega uma je preživetje in želi nas zadržati v coni udobja. Če pa si želimo živeti življenje in slediti svojim sanjam, moramo stopiti ven iz te cone  ter premagati razne strahove, blokade in omejujoča prepričanja, ki nas v življenju zadržujejo.

Scroll to top