STOPI IZ CONE UDOBJA

😲Ste tudi vi ujeti v coni udobja in da ne izkoristite svojega polnega potenciala?
💥Zagotovo boste navdušeni. Pomagali vam bomo stopiti iz cone udobja.
👱‍♂️👱‍♂️Sva David Hriberski (avtor knjige, uspešni podjetnik in aktiven športnik) ter Emil ( ki je dolgoletni raziskovalec različnih dihalnih tehnik in ledenih kopeli) !
🏡V objemu Bohinja vas bova popeljala v mistično notranje potovanje, kjer boste lahko osvobodili svoj um, telo in duha.
💟Z vami bova delila dragocene nasvete in tehnike, ki jih lahko uporabite v vsakdanjem življenju, da se boste lahko premaknili izven cone udobja.
PROGRAM:
1. del
🔥 Emil vam bo v prvem delu razkril skrivnosti, ki jih uporabljajo mnogi, da se lažje soočajo s stresom in tesnobo ter izboljšajo splošno počutje.
🔥Nato vas čaka zvočna kopel, ki bo poskrbela za globoko sprostitev in umiritev vašega uma. Čutili boste, kako se vaše telo sprošča, vaše misli pa se umirjajo in vas pripeljejo do stanja popolne harmonije.
🔥 Njegova zgodba: Emil je dolgoletni raziskovalec različnih dihalnih tehnik in ledenih kopeli. Z pomočjo le-teh si je zelo izboljšal zdravje in splošno počutje, povrnil izgubljeno samozavest, zdaj pa to znanje, pridobljeno skozi izkušnje širi naprej. Na to pot je varno pospremil že več kot 2000 ljudi željnih sprememb.
🔥 A to ni vse. Kot vrhunec prvega dela delavnice vas čaka resnični izziv – ledeni potop v kristalno čisto Bohinjsko jezero. S tem boste svoje telo popolnoma resetirali, se soočili s svojimi strahovi in omejitvami ter pomagal pri okrepitvi imunskega sistema.
2. del
🔥V drugem delu delavnice vas bo David Hriberski, popeljal skozi mogočen proces, ki vam bo pomagal se povezati s svojim pravim jazom in tako boste zapustili svoj stari, omejujoči jaz. S tem orodjem boste lažje sledili vašim vizijam in se premaknili iz cone udobja v območje, kjer so vaše sanje dosegljive.
🔥 Njegova zgodba: »Naj vam povem, da sem sam leta 2013 delal kot kot kuhar v restavraciji za minimalno plačo, meditacije nisem poznal, gibal sem se bolj po redko. Stari jaz je bil izjemno omejen, novi jaz je povsem drugačen. Sedaj sem uspešen podjetnik, avtor knjige ter velik ljubitelj narave ter meditacije«. Verjamem, da če je uspelo meni, lahko uspe tudi vam.
🔥David bo z vami delil dragocene skrivnosti o fokusu, motivaciji in postavljanju ciljev. Kako vam lahko uspe pri spremembi ve iz prakse še kako dobro! S svojimi nasveti vam bo pomagal osredotočiti se na prave stvari, da boste lažje dosegljivi vašim ciljem. Naučili se boste, kako uskladiti svoje srce in um, kar vam bo pomagalo sprejemati prave odločitve in slediti vašim željam.
🔥Za zaključek delavnice bomo izvedli vajo, ki jo boste lahko vsakodnevno uporabljali doma. Ta vaja vam bo pomagala ohranjati pozitivno čustveno stanje, kar je ključnega pomena za sprejemanje pravih odločitev in doseganje dobrih rezultatov.

‼️Pridružite se nam na delavnici, kjer boste odkrili svoj notranji mir in ravnovesje.‼️

Skupaj bomo izkusili mistično notranje potovanje, ki vas bo popeljalo do višjega nivoja zavedanja, notranjega miru in harmonije. Doživite nepozabno izkušnjo, ki vas bo spremljala še dolgo po delavnici in vam bo pomagala pri ohranjanju notranjega miru in ravnovesja v vsakdanjem življenju.
Skupaj bomo raziskali, kaj vas ovira in kako lahko izkoristite svoj polni potencial. Pridružite se nam in postanite najboljša različica sebe! Skupaj bomo presegli meje naših omejitev in se odprli novim možnostim ter priložnostim, ki nam bodo pomagale uresničiti svoje največje sanje in želje
🥰Ne bojte se sprejeti izziva in izstopiti iz vaše cone udobja. 🥰
😎Dogodek se bo odvijal 8. aprila 2023 v čudovitem okolju Bohinja, natančneje v Hostlu Mama Minka, ki je znan po svoji prijetni in domači atmosferi.
🌿🌳Udeleženci se bodo lahko popolnoma sprostili in uživali v čudoviti naravi ter domačnosti.
💥 Redna cena za udeležbo na dogodku je 370 €, vendar pa je na voljo tudi posebna promocijska cena 320 €, le za prvih 10 udeležencev. Gre za odlično priložnost za vse ljubitelje narave in tiste, ki si želijo pobegniti od mestnega vrveža ter preživeti nekaj časa v naravnem okolju.

‼️Pridružite se nam na delavnici in začnite graditi življenje, ki ga želite živeti‼️

Scroll to top