Poslovno sodelovanje

65 % Slovencev želi aktivno zgraditi kariero na drugačnem področju. Ste med njimi?

Danes nas na vsakem koraku dobesedno zasujejo z raznoraznimi ‘zaslužki čez noč’ in podobnimi priložnostmi. Kot sami veste, pa se uspeh ne zgodi čez noč. Pravijo, da je previdnost mati modrosti, in tako naj bo tudi pri izbiranju poslovne priložnosti zase.

Poslovna priložnost – kako jo izkoristiti? Vse je odvisno od vas in vaših želja. Ali si želite uspeti čez noč ali bi radi sadove svojega dela sejali na dolgi rok?

Leta 2014 smo pričeli s trženjem energentov po vrhunskem sistemu. Ker smo se odločili razširiti prodajno mrežo, imate zdaj odlično priložnost za poslovno sodelovanje – lahko ustvarite posel, ki vam na dolgi rok prinese nadpovprečne prihodke.

Za začetek potrebujete samo ŽELJO, vsega ostalega vas naučimo mi. Ob tem si lahko že v prvih mesecih sodelovanja ustvarite stimulativne prihodke. Za dolgoročno uspešno delo in sodelovanje pa sta potrebna predvsem vztrajnost in konstantno delo.

Odgovorite na nekaj preprostih vprašanj:

✔️Bi si radi ustvarili dodaten prihodek poleg službe?

✔️Ste podjetnik in bi želeli razširiti svojo dejavnost?

✔️Iščete novo kariero in možnost napredovanja?

✔️Želite imeti pozitivno delovno okolje, okoli sebe pa ljudi, ki vas bodo spodbujali, da boste sledili svojim ciljem?

Če ste odprti za sodelovanje, vas vabimo na razgovor, kjer boste dobili vse informacije o našem poslu – prodaja energentov. Vzemite si 45 minut časa. Dobili boste vse informacije o našem načinu dela in o priložnosti, ki čaka na VAS.

“Najdi si delo, ki ga boš opravljal z veseljem, in nikoli ne boš imel občutka, da moraš garati.”
Konfucij

👇👇👇👇👇👇

Ali ste pripravljeni osebnostno rasti in se učiti od vrhunskih tržnikov, ki v prodaji dosegajo TOP rezultate. Znanje, ki ga boste pridobili, ni teoretično znanje o prodaji, ampak je v celoti iz prakse.

    Izpolnite obrazec

    David, strinjam se s procesiranjem mojih osebnih podatkov v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

    Scroll to top