Komentarji udeležencev

Špela Sedevčič
Čestitke za super predstavitev! Predstavitev je bila zanimiva, hkrati pa zelo čustvena, poučna. Ponovno si nam dal nova znanja, nove nasvete in nas motiviral, da ti sledimo. Na predstavitvi se je videlo, da stvar obvladaš in da to delaš s srcem.  Veselim se nadaljnjega sodelovanja in že berem knjigo!
Bravo, kapo dol, presegel si vsa pričakovanja!

Tea Pia Metelko
David … se enkrat cestitke za cudovito izpeljano predstavitev knjige. Res si super pripravil. Na nivoju in hkrati osebno. Meni je bilo vsec. Zelo.

Sandra Zagoranski
Hvala tebi za prekrasen event. Bilo je resnično vrhunsko. Čutilo se je koliko sebe si dal v to in da si to delal s srcem. Čestitke pa tudi za vrhunsko dodelane “malenkosti” na katere si mislil. Srečna in hvaležna sem da so se naše poti križale in da sem bila ob pravem času, na pravem mestu, da sem dobila priložnost spoznati tako izjemno ekipo. Hvala za vse znanje in vso inspiracijo in srčno upam, da bom nekoč tudi sama inspiracija nekomu..You are awsome..

Špela Sušnik
Ojla.. Čestitam za večer, zakon je bilo res.. Si presegel moja pričakovanja.. Ful bi mi bilo žal, če ne bi prišla .. Res čustven in energičen event..se veselim naslednjega

Kristina Ferel
Stokrat hvala! Postavil si nov kamenček v mozaiku mojega življenja. Čudovit večer je bil! Hvala za ljubezen, za iskrenost, za moč!

Tjaša Svetlin
David hvala tebi za tako super večer, bilo je top.

Anita Ivacic
David, še enkrat čestitke ob izidu knjige (bom prebrala med prazniki, ki bo več časa) in čestitke za res super zabaven in motivacijski govor! Moram priznati, da si veliko boljši govorec, kot sem si mislila!  WAW

Rozalija Hartman
Izjemna predstavitev knjige Hriberski David, neverjetne zgodbe in pa super postrežba. Hvala za vse. Tisti, ki knjige še niste kupili jo lahko od danes dalje naročite na https://www.davidhriberski.com.

💡Verjamem, da boste v knjigi- Tvoja zgodba je večja,kot si ti misliš našli navdih in nasvete, ki vam bodo pomagali odkriti veličino v sebi, ter da boste nekega dne nakup te knjige dojeli kot prelomnico v svojem življenju.💡
-David Hriberski

Scroll to top