book_davidh zoom

Hover

platnice zoom

Hover

book_davidh
platnice
Full Screen

David Hriberski – Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš

21.90

S svojo zgodbo vas želim navdahniti, da si drznete sanjati, ne glede na to, kje ste danes, koga poznate ali ne poznate, kaj znate in česa ne. Verjamem, da moramo sami sebe ustvariti za tisto, kar želimo BITI in IMETI.

Število strani: 156
Prva izdaja: marec 2018
Format: 15,5 x 21,5 cm
Vezava: Mehka vezava

Na voljo samo še

Kategorija:

Imej pogum slediti svojemu srcu in intuiciji. Uspeh »čez noč«, kot eni pravijo. Res je prišel čez noč, ampak ta »noč« je trajala več let.

S svojo zgodbo in knjigo vas želim navdihniti, da sledite svojim sanjam, ter vam podati tudi informacije in znanje, da boste vedeli:

 • kako se pobrati, ko doživite razne vzpone in padce,
 • kje dobiti inspiracijo in kako se zmotivirati in ostati zmotivirani,
 • kako premagati razne strahove, ki vas omejujejo,
 • kako utišati ta droben glasek znotraj sebe, ki vas ne podpira,
 • kako videti in izkoristiti priložnosti, ki vam jih življenje ponudi,
 • kako si zgraditi okolje, ki vas bo podpiralo na vaši poti,
 • kako se sprogramirati za uspeh in srečo,
 • kako se že zjutraj postaviti v dobro čustveno stanje – vibracijo (no, saj veste, po jutru se dan pozna),
 • kako bolj ceniti sebe in razmišljati bolj »na veliko«,
 • kako do več energije in bolj pozitivnega pogleda na razne izzive v življenju ter
 • kako do močne volje, da ne boste nikoli odnehali

 

Vsi imamo v sebi izjemne zgodbe! Upaj si, zasij, izrazi svoje talente, živi svoje sanje!

Kako to storiš, kako se znebiš omejitev in kako iz sebe izvabiš tisto največ, kar lahko, ti povem preko lastnih izkušenj.

S svojo zgodbo vas želim navdahniti, da si drznete sanjati, ne glede na to, kje ste danes, koga poznate ali ne poznate, kaj znate in česa ne. Verjamem, da moramo sami sebe ustvariti za tisto, kar želimo BITI in IMETI.

 

Zakaj ravno ti?

Če zdaj to bereš, potem veš, čutiš, da je tvoja zgodba VEČJA, kot jo trenutno živiš. In ker veš, čutiš, da je ZDAJ pravi čas, da jo živiš v najboljši luči in, da izkoristiš in osvobodiš svoje potenciale in darove-kateri so ti bili dani.

 

Ranjeno srce, neuspehi, prazna denarnica … vam v življenju lahko dajo najboljše lekcije, največje šole. Zaradi izkušenj pa postanejo eno največjih daril življenja in priložnost, da greste naproti svojim sanjam in nikoli ne odnehate.
Zapomnite si – življenje se vedno dogaja ZA NAS in nas vedno podpira, čeprav včasih ne veste, zakaj se vam kaj dogaja. Ampak ko boste pogledali nazaj, bo vse imelo smisel.
Delajte na sebi, vztrajajte in dajte vse od sebe, da postanete čim boljša oseba. Postanite in ostanite tako močni, da si boste vedno upali slediti svojim sanjam, ne glede na vse. Ne živite življenja drugih ljudi! Vzemite si čas zase, najdite sebe ter živite svoje sanje – to si jaz želim za vas!

-David Hriberski

 

P.s.: Ob koncu vsakega poglavja sem vam dodal prav posebna darila – besedila, ki so mene vedno najbolj navdihovala ter mi dajala vero in motivacijo! Prebirate jih lahko znova in znova …

 

Verjamem, da boste v knjigi »Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš« našli navdih in nasvete, ki vam bodo pomagali odkriti veličino v sebi, ter da boste nekega dne nakup te knjige dojeli kot prelomnico v svojem življenju. 

David Hriberski

 

Mnenja BRALCEV

Matej Galof★★★★★

Wauuu, v zadnjem času sem prebral kar nekaj knjig in moram priznati, da me ni nobena tako navdušila kot prav Davidova. Všeč mi je, ker je knjiga napisana iz prakse in ne teorije. David, še enkrat hvala, ker te imam možnost slediti in mi daješ potrebno energijo na poti do mojih sanj. To knjigo bi moral prebrati vsak, ki si želi napredka in sprememb v življenju.  

 

Estera Sodja★★★★★

Knjiga, ki si jo napisal, je izjemna. Lepo, da si z nami delil vse svoje izkušnje in vse pridobljeno znanje. Te si drago plačal na čustveni in finančni plati – mi pa vse to dobimo za samo 21,90 eur. Vrhunsko!!! Všeč mi je, da se nisi ustavil, ko si izpolnil svoj “vision board”, ampak si čutil potrebo po več, potrebo po tem, da vse to deliš z drugimi in jim pomagaš. Marsikdo bi se pri tem ustavil. Všeč mi je, da si se iz “tough guya”, kot sam praviš v knjigi, spremenil v uspešnega poslovneža, ki inspirira druge. Najbolj pa se me je dotaknilo to, da če si hvaležen, ne moreš biti jezen. Res je tako … če smo hvaležni vsak dan sproti za to, kar imamo, ni prostora za jezo ali črne misli.

 

Kristjan Ornik★★★★★

Ta knjiga ne nosi samo izjemne zgodbe posameznika – navadnega smrtnika, ampak nosi tudi neprecenljivo funkcijo. Zame deluje kot sprožilec/ohranjevalec motivacije in fokusa, da uspešno nadaljujem pot do cilja.

 

Nik Hlebanja★★★★★

S knjigo me je David neverjetno presenetil. V življenju enostavno ne smeš nikoli nehati slediti svojim sanjam in ciljem, ne glede na to, kaj se ti pri uresničevanju teh pripeti. Knjiga ti da pogled na svet, kjer ni mej in kjer ni nedosegljivih ciljev!  

 

Vanja Sodja Erlah★★★★★

David, hvala za tvojo zgodbo in mislim, da se vsi lahko najdemo v njej. Veliko motivacijskih in spodbudnih misli je v njej in meni bo tvoja knjiga moj LEKSIKON.  

 

Kristina Ferel★★★★★

Knjiga je energetski paket. Če poznate Davida, veste, o Čem govorim. Ko pripoveduje o sebi, o tem, v kar verjame ter kako živi, se ti zdi, da je res vse mogoče. Prebrala sem komaj dobro tretjino knjige, vendar sem do tu že našla toliko podpore, da sem naredila korak … in čedalje več jih bo in bolj hitri bodo. Hvala, David, za tvojo ljubezen, hvala, da deliš z nami.  

 

Ivana Pejić★★★★★

David, nad knjigo sem navdušena!!! Moram priznati, da nisem ravno “ljubitelj knjig”, prej obratno, ampak me je tvoja zgodba zelo prevzela in sem jo prebrala že naslednji dan. Zame je ena izmed tistih knjig, ki jo lahko prebereš večkrat. Knjiga ima ob koncu vsakega poglavja posebna besedila, nad katerimi sem še dodatno navdušena. Upam, da vas bo to knjigo čim več prebralo – res je super in vam jo priporočam!!! David, še enkrat vse čestitke za dobro knjigo in vse dobro ti želim!  

 

Tadeja Zupan Arsov★★★★★

Sanjači smo tisti, ki spreminjamo svet – to je vzklik, s katerim David Hriberski zaključi svojo napeto knjigo, odlično in tekoče spisano. David je med tema dvema stoloma izbral sredino: zmagovalno pozicijo. Sanja in se giblje, dela, je v akciji. Z veseljem, s spodbudami zase in za druge. Od prvega trenutka, ko sem zvedela zanj, so informacije o njem oddajale tako energijo, da sem vedela: fant dela to na polno in s srcem. Ker “fejkat” se tega ne da!  

 

Klavdija Tomasin★★★★★

David, hvala za tvojo zgodbo in da vse to deliš z nami – da smo lahko del tega. Hvala. Prebrala sem že veliko takšnih knjig, ampak tvoja knjiga me je dobesedno »sezula«. Toliko motivacije in spodbudnih besed, da bi knjigo moral prebrati prav vsak.

 

Scroll to top