book_davidh zoom

Hover

platnice zoom

Hover

book_davidh
platnice
Full Screen

David Hriberski – Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš

(26 mnenj strank)

21.90

S svojo zgodbo vas želim navdahniti, da si drznete sanjati, ne glede na to, kje ste danes, koga poznate ali ne poznate, kaj znate in česa ne. Verjamem, da moramo sami sebe ustvariti za tisto, kar želimo BITI in IMETI.

Število strani: 156
Prva izdaja: marec 2018
Format: 15,5 x 21,5 cm
Vezava: Mehka vezava

Na voljo samo še

Kategorija:

Imej pogum slediti svojemu srcu in intuiciji. Uspeh »čez noč«, kot eni pravijo. Res je prišel čez noč, ampak ta »noč« je trajala več let.

S svojo zgodbo in knjigo vas želim navdihniti, da sledite svojim sanjam, ter vam podati tudi informacije in znanje, da boste vedeli:

 • kako se pobrati, ko doživite razne vzpone in padce,
 • kje dobiti inspiracijo in kako se zmotivirati in ostati zmotivirani,
 • kako premagati razne strahove, ki vas omejujejo,
 • kako utišati ta droben glasek znotraj sebe, ki vas ne podpira,
 • kako videti in izkoristiti priložnosti, ki vam jih življenje ponudi,
 • kako si zgraditi okolje, ki vas bo podpiralo na vaši poti,
 • kako se sprogramirati za uspeh in srečo,
 • kako se že zjutraj postaviti v dobro čustveno stanje – vibracijo (no, saj veste, po jutru se dan pozna),
 • kako bolj ceniti sebe in razmišljati bolj »na veliko«,
 • kako do več energije in bolj pozitivnega pogleda na razne izzive v življenju ter
 • kako do močne volje, da ne boste nikoli odnehali

 

Vsi imamo v sebi izjemne zgodbe! Upaj si, zasij, izrazi svoje talente, živi svoje sanje!

Kako to storiš, kako se znebiš omejitev in kako iz sebe izvabiš tisto največ, kar lahko, ti povem preko lastnih izkušenj.

S svojo zgodbo vas želim navdahniti, da si drznete sanjati, ne glede na to, kje ste danes, koga poznate ali ne poznate, kaj znate in česa ne. Verjamem, da moramo sami sebe ustvariti za tisto, kar želimo BITI in IMETI.

 

Zakaj ravno ti?

Če zdaj to bereš, potem veš, čutiš, da je tvoja zgodba VEČJA, kot jo trenutno živiš. In ker veš, čutiš, da je ZDAJ pravi čas, da jo živiš v najboljši luči in, da izkoristiš in osvobodiš svoje potenciale in darove-kateri so ti bili dani.

 

Ranjeno srce, neuspehi, prazna denarnica … vam v življenju lahko dajo najboljše lekcije, največje šole. Zaradi izkušenj pa postanejo eno največjih daril življenja in priložnost, da greste naproti svojim sanjam in nikoli ne odnehate.
Zapomnite si – življenje se vedno dogaja ZA NAS in nas vedno podpira, čeprav včasih ne veste, zakaj se vam kaj dogaja. Ampak ko boste pogledali nazaj, bo vse imelo smisel.
Delajte na sebi, vztrajajte in dajte vse od sebe, da postanete čim boljša oseba. Postanite in ostanite tako močni, da si boste vedno upali slediti svojim sanjam, ne glede na vse. Ne živite življenja drugih ljudi! Vzemite si čas zase, najdite sebe ter živite svoje sanje – to si jaz želim za vas!

-David Hriberski

 

P.s.: Ob koncu vsakega poglavja sem vam dodal prav posebna darila – besedila, ki so mene vedno najbolj navdihovala ter mi dajala vero in motivacijo! Prebirate jih lahko znova in znova …

 

Verjamem, da boste v knjigi »Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš« našli navdih in nasvete, ki vam bodo pomagali odkriti veličino v sebi, ter da boste nekega dne nakup te knjige dojeli kot prelomnico v svojem življenju. 

David Hriberski

 

Mnenja BRALCEV

Matej Galof★★★★★

Wauuu, v zadnjem času sem prebral kar nekaj knjig in moram priznati, da me ni nobena tako navdušila kot prav Davidova. Všeč mi je, ker je knjiga napisana iz prakse in ne teorije. David, še enkrat hvala, ker te imam možnost slediti in mi daješ potrebno energijo na poti do mojih sanj. To knjigo bi moral prebrati vsak, ki si želi napredka in sprememb v življenju.  

 

Estera Sodja★★★★★

Knjiga, ki si jo napisal, je izjemna. Lepo, da si z nami delil vse svoje izkušnje in vse pridobljeno znanje. Te si drago plačal na čustveni in finančni plati – mi pa vse to dobimo za samo 21,90 eur. Vrhunsko!!! Všeč mi je, da se nisi ustavil, ko si izpolnil svoj “vision board”, ampak si čutil potrebo po več, potrebo po tem, da vse to deliš z drugimi in jim pomagaš. Marsikdo bi se pri tem ustavil. Všeč mi je, da si se iz “tough guya”, kot sam praviš v knjigi, spremenil v uspešnega poslovneža, ki inspirira druge. Najbolj pa se me je dotaknilo to, da če si hvaležen, ne moreš biti jezen. Res je tako … če smo hvaležni vsak dan sproti za to, kar imamo, ni prostora za jezo ali črne misli.

 

Kristjan Ornik★★★★★

Ta knjiga ne nosi samo izjemne zgodbe posameznika – navadnega smrtnika, ampak nosi tudi neprecenljivo funkcijo. Zame deluje kot sprožilec/ohranjevalec motivacije in fokusa, da uspešno nadaljujem pot do cilja.

 

Nik Hlebanja★★★★★

S knjigo me je David neverjetno presenetil. V življenju enostavno ne smeš nikoli nehati slediti svojim sanjam in ciljem, ne glede na to, kaj se ti pri uresničevanju teh pripeti. Knjiga ti da pogled na svet, kjer ni mej in kjer ni nedosegljivih ciljev!  

 

Vanja Sodja Erlah★★★★★

David, hvala za tvojo zgodbo in mislim, da se vsi lahko najdemo v njej. Veliko motivacijskih in spodbudnih misli je v njej in meni bo tvoja knjiga moj LEKSIKON.  

 

Kristina Ferel★★★★★

Knjiga je energetski paket. Če poznate Davida, veste, o Čem govorim. Ko pripoveduje o sebi, o tem, v kar verjame ter kako živi, se ti zdi, da je res vse mogoče. Prebrala sem komaj dobro tretjino knjige, vendar sem do tu že našla toliko podpore, da sem naredila korak … in čedalje več jih bo in bolj hitri bodo. Hvala, David, za tvojo ljubezen, hvala, da deliš z nami.  

 

Ivana Pejić★★★★★

David, nad knjigo sem navdušena!!! Moram priznati, da nisem ravno “ljubitelj knjig”, prej obratno, ampak me je tvoja zgodba zelo prevzela in sem jo prebrala že naslednji dan. Zame je ena izmed tistih knjig, ki jo lahko prebereš večkrat. Knjiga ima ob koncu vsakega poglavja posebna besedila, nad katerimi sem še dodatno navdušena. Upam, da vas bo to knjigo čim več prebralo – res je super in vam jo priporočam!!! David, še enkrat vse čestitke za dobro knjigo in vse dobro ti želim!  

 

Tadeja Zupan Arsov★★★★★

Sanjači smo tisti, ki spreminjamo svet – to je vzklik, s katerim David Hriberski zaključi svojo napeto knjigo, odlično in tekoče spisano. David je med tema dvema stoloma izbral sredino: zmagovalno pozicijo. Sanja in se giblje, dela, je v akciji. Z veseljem, s spodbudami zase in za druge. Od prvega trenutka, ko sem zvedela zanj, so informacije o njem oddajale tako energijo, da sem vedela: fant dela to na polno in s srcem. Ker “fejkat” se tega ne da!  

 

Klavdija Tomasin★★★★★

David, hvala za tvojo zgodbo in da vse to deliš z nami – da smo lahko del tega. Hvala. Prebrala sem že veliko takšnih knjig, ampak tvoja knjiga me je dobesedno »sezula«. Toliko motivacije in spodbudnih besed, da bi knjigo moral prebrati prav vsak.

 

 1. S knjigo me je David neverjetno presenetil. V življenju enostavno ne smeš nikoli nehati slediti svojim sanjam in ciljem, ne glede na to, kaj se ti pri uresničevanju teh pripeti. Knjiga ti da pogled na svet, kjer ni mej in kjer ni nedosegljivih ciljev!

 2. Knjiga je energetski paket. Če poznate Davida, veste, o Čem govorim. Ko pripoveduje o sebi, o tem, v kar verjame ter kako živi, se ti zdi, da je res vse mogoče. Prebrala sem komaj dobro tretjino knjige, vendar sem do tu že našla toliko podpore, da sem naredila korak … in čedalje več jih bo in bolj hitri bodo. Hvala, David, za tvojo ljubezen, hvala, da deliš z nami.

 3. Knjiga je prava motivacijska bomba, zgodba v kateri se lahko najde vsak, skozi branje se ti vera v uspeh jača. Kaže, da se nam vse v življenju lahko manifestira, ko kreiramo v dobri vibraciji, ter da je najbolj pomembno spreminjati sebe. Hvaležen pozdrav Davidu za ves pogum💎🌞

 4. Wauuu, v zadnjem času sem prebral kar nekaj knjig in moram priznati, da me ni nobena tako navdušila kot prav Davidova. Všeč mi je, ker je knjiga napisana iz prakse in ne teorije. David, še enkrat hvala, ker te imam možnost slediti in mi daješ potrebno energijo na poti do mojih sanj. To knjigo bi moral prebrati vsak, ki si želi napredka in sprememb v življenju.

 5. To je prva knjiga, ki sem jo prebrala na mah!
  David, knjiga je prijetna, izredno motivacijska, lahko berljiva, super!
  V knjigi je čutiti prijetno, spodbujajočo, čisto, nežno a hkrati močno energijo; čutiti je tebe.
  Hvala, ker svojo zgodbo deliš z nami, hvala, ker si dober vzgled in hvala, ker si!

  Awesome 😉

 6. David, nad knjigo sem navdušena!!! Moram priznati, da nisem ravno “ljubitelj knjig”, prej obratno, ampak me je tvoja zgodba zelo prevzela in sem jo prebrala že naslednji dan. Zame je ena izmed tistih knjig, ki jo lahko prebereš večkrat. Knjiga ima ob koncu vsakega poglavja posebna besedila, nad katerimi sem še dodatno navdušena.Upam, da vas bo to knjigo čim več prebralo – res je super in vam jo priporočam!!! David, še enkrat vse čestitke za dobro knjigo in vse dobro ti želim!

 7. Sanjači smo tisti, ki spreminjamo svet – to je vzklik, s katerim David Hriberski zaključi svojo napeto knjigo, odlično in tekoče spisano. Pred kratkim me je nasmejal stavek Snježane Ristić v tem duhu – če hočemo uresničiti sanje, moramo nehati sanjati in nekaj narediti! David je med tema dvema stoloma izbral sredino: zmagovalno pozicijo. Sanja in se giblje, dela, je v akciji. Z veseljem, s spodbudami zase in za druge. Od prvega trenutka, ko sem zvedela zanj, so informacije o njem oddajale tako energijo, da sem vedela: fant dela to na polno in s srcem. Ker “fejkat” se tega ne da! Življenje ti izstavi račun. In David je sam doživel, kako je, dokler si samo v sanjarjenju. Večkrat! Pa čeprav je mislil, da že dela vse prav. Mislil … Potem pa so se začeli odločni in odlični koraki, kaj koraki, skoki, poleti! Na srečo so ga pripeljali tudi do knjige – saj lahko bi samo užival v svojem uspehu. A zdaj s širjenjem svoje navdihujoče zgodbe širi seme poguma. Seme dobre prihodnosti za naše otroke in vnuke, in že sam in z bralci pobira odlične plodove za boljšo sedanjost. Hvala ti za to, David, bodi na tej poti srečen in srčen še naprej!

  Kljub veliki zgodbi, ki jo David živi in širi, pa je najlepše to, kar je omogočil sebi in svojim bližnjim: opuščanje in odpuščanje čim več tega, kar je bolelo. Tako je pomagal sebi in s tem neštetim.

  Sama sem pred dobrimi desetimi leti postala med drugim urednica (nabralo se je blizu 300 knjig). Najprej nisem hotela delati raznih “zgodb o uspehu” – tipa literature, kot jo je spisal tudi David. Z možem sem ustanovila še lastno založniško hišo za produkcijo beletristike in drugih umetniških izdelkov, nič pa iz področja samopomoči. Vsaj tako sem mislila. A potem je založnik, pri katerem sem med drugim gostovala, rekel preprost stavek: Če s tako knjigo pomagam eni sami osebi, potem sem naredil nekaj dobrega. Izkazalo se je, ko sem si pogledala pod prste za nazaj, da sem v resnici že od začetka v službi tega poslanstva tudi sama. Prva knjiga v moji založniški hiši je bila namreč klasika – Nepremagljiv, Clint Eastwood je po njej posnel film. Izjemna zgodba o odpuščanju, kot jo uteleša samo Nelson Mandela. Ki je rekel: “It always seems impossible until it’s done”. Zgodba, ki me spremlja že skoraj deset let. Sama knjiga mi je naredila 7000-evrsko luknjo v družinskem proračunu, hvala ljubim staršem za pomoč. Simbolni kapital, ki ga nosi ta zgodba o moči vztrajanja in odpuščanja, pa še osrečuje mene in številne vedno znova. Letos je 100 let, odkar se je rodil Nelson Mandela. In zdaj vem: Svet bo lepši čez 100 let tudi zato, ker se je srčni fant David Hriberski odločil stopiti na pogumno pot življejna, tudi s knjigo. Srečno naprej!

 8. Knjiga, ki si jo napisal, je izjemna. Lepo, da si z nami delil vse svoje izkušnje in vse pridobljeno znanje. Te si drago plačal na čustveni in finančni plati – mi pa vse to dobimo za samo 21,90 eur. 🙂 Vrhunsko!!! Všeč mi je, da se nisi ustavil, ko si izpolnil svoj “vision board”, ampak si čutil potrebo po več, potrebo po tem, da vse to deliš z drugimi in jim pomagaš. Marsikdo bi se pri tem ustavil. Všeč mi je, da si se iz “tough guya”, kot sam praviš v knjigi, spremenil v uspešnega poslovneža, ki inspirira druge. Najbolj pa se me je dotaknilo to, da če si hvaležen, ne moreš biti jezen. Res je tako … če smo hvaležni vsak dan sproti za to, kar imamo, ni prostora za jezo ali črne misli.

 9. Ta knjiga ne nosi samo izjemne zgodbe posameznika – navadnega smrtnika, ampak nosi tudi neprecenljivo funkcijo. Zame deluje kot sprožilec/ohranjevalec motivacije in fokusa, da uspešno nadaljujem pot do cilja.

  Ko mi primanjkuje stika 3. osebe, me opomni, kaj je treba storiti v življenju, da me moja dejanja ohranijo pri tem, kar dejansko sem in kam sem namenjen (kaj želim postati).
  Tvoja zgodba je večja, kot si misliš!”

 10. David,
  Poznava se in sodelujeva že kar nekaj let, zato sem z veseljem kupil tvojo knjigo, da izvem še kaj novega o tebi, tvoji zgodbi.
  Najprej pa moram pohvaliti tvojo predstavitev knjige v Kristalni palači- res neverjetno, da je lahko predstavitev knjige tak dogodek, kapo dol!
  In ja, v knjigi sem res izvedel marsikaj novega o tebi in tvoji zgodbi. Neverjetno koliko si vložil vase, res, kot bi ti rekel “SVAKA ČAST”!
  Knjiga je pravzaprav neke vrste “PRIROČNIK IZZIVOV ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE”. Malo mi je nerodno priznati- sploh nisem vedel, da se lahko toliko dela na sebi…
  Tvoje sanje, cilji, zgodba, vztrajnost, nasveti, padci in vzponi, so zelo zanimivo in poučno branje, ki te vleče obračati še vsako naslednjo stran.
  (Pre)malo je ljudi, ki se zavedajo, da pomagati drugim pomeni tudi pomagati sebi. Ti zagotovo si med njimi. Bodi tak še naprej!
  David, TVOJA KNJIGA JE VEČJA, KOT SI TI MISLIŠ!

 11. (verified owner)

  Knjiga polna živih občutkov. Prava zakladnica znanja,prepletena z navdihom,otroškim navdušenjem in sanjami.
  Mene je knjiga prevzela, vživeti se v zgodbo, je največji moto, ki ga lahko dobi bralec.Prebrala sem jo v današnjem večeru.
  Poslanstvo, kaj je tvoj pravi zakaj, je v knjigi izraženo kot občutek izpolnjenosti, življenje, ki ga živiš.
  Knjiga je odlično vodilo in opora, v kateri bralci dobijo največ-odgovor. Odgovor, da je TVOJA ZGODBA VEČJA, KOT SI TI MISLIŠ!
  Čestitke David!

 12. Kot podjetnica in mati sem vso svojo življenjsko energijo vlivala le v ti dve glavni vlogi. Venomer pa pozabljala nase. Po novi življenjski priložnosti sem na svoje prvo mesto dala zdravju, svojim željam, svojemu jutranjemu času. Dala sem si dejansko dovoljenje brez slabe vesti poskrbeti zase. In Davidova knjiga- Tvoja zgodba je večja kot si ti misliš; mi je ravno dala dovolj potrditve, da je zunaj nekdo, ki tudi tako dela. Kajti kaj mi bo slava, uspeh, denar in kariera, če bi po poti izgubila sebe? Veseli me, da David s svojo zgodbo inspirira ljudi in da s svojimi izkušnjami pomaga drugim. Dejansko me je navdihnil, da bom tudi sama s svojo zgodbo insprirala druge in da skupaj svet obarvamo z lepimi mavričnimi barvami. Mojca Kokalj Imširović

 13. Ne bom napisala, da je to knjiga, ki bi jo moral prebrati vsak Slovenec (čeprav je).
  Ne bom napisala, da je knjiga odlična (čeprav je vrhunska).
  Napisala bom samo tole …
  Če si oseba, ki v svojem srcu ve, da si želi VEČ OD ŽIVLJENJA, ki ga živi zdaj, potem je to zgodba zate.
  Ni samo izredno zanimiva zgodba o življenju Davida, ampak združuje vse zelo pomembne stvari/ideje/nasvete uspešnih ljudi skozi Davidove oči, ki so tudi meni pomagale in mi pomagajo, da živim veliko bolj srečno življenje kot leto dni nazaj.
  Hvala ti za to knjigo, prebrala sem jo v 3 urah, ne ker je tako kratka, ampak ker je zelo zelo zanimivo napisana.
  Vzemite je v roke.
  Prepričana sem, da je v njej za vsakega točno to kar potrebuje.
  Tudi zame je bilo <3
  Hvala.

 14. (verified owner)

  David, hvala za tvojo zgodbo in mislim, da se vsi lahko najdemo v njej. Veliko motivacijskih in spodbudnih misli je v njej in meni bo tvoja knjiga moj LEKSIKON. 🔝🔝🔝

 15. (verified owner)

  David iskrena hvala za tvojo zgodbo,hvala,da jo deliš z nami.
  Prebrala sem že kar nekaj knjig ampak tvoja knjiga me je dobesedno “sezula”. Vrhunska knjiga za katero menim,da bi jo moral prebrati vsak,ki ve kaj želi od življenja.
  TOP knjiga🔝
  Hvala

 16. (verified owner)

  David, hvala za tvojo zgodbo in da vse to deliš z nami – da smo lahko del tega. Hvala. Prebrala sem že veliko takšnih knjig, ampak tvoja knjiga me je dobesedno »sezula«. Toliko motivacije in spodbudnih besed, da bi knjigo moral prebrati prav vsak.
  Knjiga je TOP🔝🔝🔝
  Hvala

 17. Kot vodja raziskovalne organizacije Inštituta za zavarovalništvo in pravo v Mariboru (http://www.zavarovanje-osiguranje.eu/) sem se udeležila predstavitve izjemno zanimive knjige, avtorja Davida Hriberski.

  Menim, da mora vsak posameznik živeti svoje sanje, nikoli ne sme obupati in si reči to ne gre, jaz tega ne zmorem. Življenje je samo eno, zato omejitev ni, so le izzivi, ki nas spremljajo na poti do cilja. In če ste si vsaj enkrat v življenju zastavili vprašanje: Zakaj se to, kar se dogaja, ravno meni dogaja? Potem ta knjiga predstavlja osnovo za vaš preobrat.

  Čestitke z moje strani avtorju knjige. Prav tako cenim trud in čas, da je svojo zgodbo bil pripravljen deliti z nami.

  dr. Petra Cajnko

 18. Danes primanjkuje ljudi ki bi nas motivirali in spodbujali. Vsi rabimo spodbude v določenem obdobju življenja, predvsem ker živimo v času negativnih in strah vzbujajočih informacij, te pa nas enostavno ohromijo. David vam lahko da ravno to kar rabite, da se premaknete iz trenutnega stanja. Preberite knjigo, je zelo berljiva in sigurno vam bo dala mislit, če ne celo kaj več. 🙂

 19. Ko mi je David omenil svojo knjigo, sem v resnici najprej pomislila: “To bo še ena tistih klasičnih motivacijskih knjig ameriškega stila.” A sem se motila – najbolj me je ganila ob Davidovi zgodbi izgubi brata, ki knjigi da posebno globino in edinstvenost … Izjemno pozitivna in motivacijska knjiga tako med vrsticami vpelje tudi čustveno noto in realnost življenja, kako ima vsakdo kakšno težko življenjsko preizkušnjo. A ne glede na težke dogodke lahko stopamo visoko in uspešno naprej! Kar se pa tiče samih nasvetov v knjigi – ah, pogledam Davida in si mislim: “Poglejte ga. Nekaj zagotovo zelo prav dela, da je, kdor je. Ob uspehih in hkrati tej močni etični in človeški noti, ki jo ima, ga je zagotovo vredno poslušati.” Je poseben, kot je posebna njegova knjiga. Priporočam, seveda!

 20. Moram priznati, da sem ob naslovu knjige najprej pomislil: “Huh, spet bo govora o motivaciji in teoriji.” Vendar pa me je poslovno življenje naučilo, da moraš vedno dati nekomu priložnost in šele na osnovi dejanj soditi. Ker je David celih 6 dni starejši od mene in ker podpiram slovenske avtorje sem naročil knjigo in “dal knjigi priložnost”. Pa mi nikakor ni žal. Knjiga je zelo berljiva in podaja konkretne primere iz prakse – David iskreno pove, da mu kdaj ni šlo, da je sicer bral knjige in hodil na seminarje, a vseeno marsikdaj “padel dol”. In piše tudi o uspehih, a na realen način, brez napihovanja in kvazi motiviranja. Zelo dobro napisana knjiga, ki je poučna za vse: od tistih, ki smo že na trgu in nam včasih “zmanjka idej”, do tistih, ki šele razmišljajo o podjetništvu, pa tudi do tistih, ki morda menjajo službo. David, veliko uspehov še naprej želim!

 21. (verified owner)

  Knjiga je izjemna. Naročila bom v kratkem še eno, želim jo nekomu podariti, tvojo zgodbo in misli, ki si jih skrbno izbral in prelil na papir, je treba širiti. Pred mano je knjigo prebrala tudi že moja stara mama … V času, ko je naročilo prispelo po pošti, sem jaz brala neko drugo knjigo, opazila pa sem, kako si ona z zanimanjem ogleduje naslovnico. Tako sem ji rekla: “Lahko jo preberete.” Stara mama sicer najraje prebira časopise, pri njej noben list ne ostane neprebran. Bere jih naglas in tako je brala tudi to knjigo. Slučajno sem bila zraven, ko je bila še na prvih straneh. Jaz sem pripravljala kosilo, ona pa glasno brala. Ko je prišla do naslednjega stavka in ga prvič prebrala, se je ustavila:

  “Če ne moreš leteti, potem teci. Če ne moreš teči, potem hodi. Če ne moreš hoditi, potem se plazi. Kakorkoli že, le da se vedno premikaš naprej.”
  Martin Luther King Jr.

  Potem ga je prebrala še trikrat, nakar je odložila knjigo in mi rekla: “Škoda, da te knjige nisi kupila že prej. Pa kljub vsemu ni prepozno in prav je, da si jo kupila. Dobra po popotnica ti bo. Avtor te knjige je na enem mestu zbral največje življenjske modrosti.”

  Njene besede so me kar prebudile. Pri svojih devedesetih letih in po nešteto izkušnjah človek dobro ve, kaj govori. Knjigo sem takoj za staro mamo seveda prebrala tudi sama. David, tvoja zgodba je nekaj posebnega in gotovo bo v njej vsak zase našel nekaj, kar mu bo pomagalo pri doseganju življenjskih cilje. Hvala ti, ker si jo delil z nami.

 22. Po zares dolgem času, knjiga ki navduši. Z vsakim novim poglavjem več inspiracije, novega zagona, vzpodbudnih besed, ter najpomembnejše – razlogov za vztrajanje na svoji poti. Toliko življenjskih lekcij, razloženo na tako preprost in praktičen način, to je to kar manjka večini knjig -življenjske situacije. Mene je knjiga navdihnila – po mojem bi vsakega ki bi jo prebral. Priporočam branje vsakemu, ki rabi “brco v rit” ali pa kar tako – za dodatno motivacijo. Vsekakor me bo spremljala na moji poti, zgodba o uspehu ko mi bo težko. Poklon Davidu.

 23. “Knjiga je prava energetska bombica, polna pozivov k delovanju. Prežeta je z idejo, da je prav vsakdo med nami sposoben zbrati dovolj moči, da se dvigne in preseže svoje težave. Branje človeka ne more pustiti hladnega, kaj šele sledenje predlogom za spremembe, ki jih David niza stran za stranjo.

  Priporočam.”
  Edvard Kadič, Delta Life Coach, strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj

 24. Ta knjiga me je našla v mojem najbolj bednem obdobju. Je vse kar sem potrebovala, da sem lahko naredila korak naprej. Vedela sem, da sem na pravi poti, da ne grem nazaj a tudi naprej nisem znala. Knjiga je bila odlična vzpodbuda zame. Iz Davidovih primerov iz življenja, sem spoznala, da nisem edina, ki se ji dogajajo takšne stvari v življenju in končno sem razumela, zakaj se mi te stvari dogajajo. Nikoli nisem bila navdušena nad knjigami a s to knjigo sem se par dni zbujala in z njo tudi zaspala, ker me je zanimalo kaj je bil njegov naslednji korak, kako je on prišel iz tega začaranega kroga iz katerega želim tudi sama. Vse opiše na kratek in jedrnat, razumljiv način, ki ga podkrepi še s svojimi življenjskimi situacijami. Še najbolj pa sem vesela, da v knjigi poleg vseh tehnik in korakov k uspehu predstavi tudi svoje youtube prijatelje. Tako sem tudi sama v njihovi družbi skoraj vsakodnevno, da me bodrijo in učijo drugačnega razmišljanja ter s tem pripravljajo na boljše življenje. David je tudi odličen motivator, na družabnih omrežjih vedno deli kakšne nove nasvete, ki jih tudi sam na novo pridobi. Poiščite ga, ne bo vam žal!

 25. David,

  ob prebiranju tvoje knige sem večkrat zaprl oči in podoživel podobne občutke, ki jih tako doživeto,
  slikovito in empatično opisuješ. Seveda so bili moji dogodki drugačni, občutki pa zelo podobni!
  To je nekaj najlepšega, ko je knjiga samo medij med ljudmi, da si z zgodbami pomagamo do
  boljšega poznavanja samega sebe in razumevanja drugih.
  Dovolil si si zapisati in svetu obelodaniti, da je za končni uspeh, ki ga vidijo drugi bilo potrebno
  prehoditi marsikatero pot, ki je takrat nisi razumel in si se spraševal zakaj ravno meni in sedaj.
  A vedno si našel nek del intrinzične motivacije, ki te je pripeljal do življenja, ki ga živiš!
  Vesel sem, da te tvoje izkušnje tako odkrito deliš in s tema daješ sporočilo – upajte si, ugotovite
  kaj si želite in naredite vse, kar je v vaši moči, da boste živeli vaše sanje!

  Silvester Kmetič – podjetnik, svetovalec, poslovni trener in coach.

 26. Davidova knjiga je ena izmed tistih knjig, ki jo prebereš na mah. Zato ker jo zaradi zanimive zgodbe zelo težko daš iz rok. In po mojem mnenju tudi ena izmed knjig, ki bi morala biti na seznamu domačega branja v šolah. Vsekakor pa bi morali to knjigo prebrati vsi tisti, ki si želijo uspeha ali sanjajo o njem. Najbolj všeč mi je, ker David v knjigi pove svojo zgodbo brez olepševanja in si upa izraziti svoje najbolj boleče občutke. Preko knjige sem dobila mnoge potrditve, da sem kljub vsem padcem na pravi poti in velikokrat sem lahko potegnila vzporednice s svojim življenjem, čeprav na nekoliko drugačen način. Hvala David, ker deliš svojo zgodbo, ki nam je v opomin, da se vztrajnost izplača. Verjamem, da je (in še bo) knjiga premaknila življenja mnogih.

Dodaj svoj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top