Prebudite zmagovalca v sebi in živite svoje sanje.

Zapomnite si – življenje se vedno dogaja ZA NAS in nas vedno podpira, čeprav včasih ne veste, zakaj se vam kaj dogaja. Ampak ko boste pogledali nazaj, bo vse imelo smisel.
Delajte na sebi, vztrajajte in dajte vse od sebe, da postanete čim boljša oseba. Postanite in ostanite tako močni, da si boste vedno upali slediti svojim sanjam, ne glede na vse. Ne živite življenja drugih ljudi! Vzemite si čas zase, najdite sebe ter živite svoje sanje – to si jaz želim za vas! (Iz knjige -Tvoja zgodba je večja kot si ti misliš)
David Hriberski

Še danes mi gredo dlake pokonci in me mrazi po celem telesu, ko pogledam ta video.
Več let sem sanjal, da bom napisal in izdal svojo knjigo ter, da bom inspiriral druge ljudi, naj sledijo svojim sanjam.
Vse je mogoče, če imaš željo, jasen cilj, fokus in si pripravljen iti v AKCIJO proti svojim sanjam.

Ko sem bil v USA – Las Vegas sem spoznal, da me je strah višine. Bil sem na vrhu Eifflovga stolpa (ni original višina ampak je pol manjši), tresle so se mi noge, roke so se mi potile, bil sem nervozen in strah me je bilo gledati naokoli. Takrat sem dojel, da imam strah pred višino in, da moram nekaj glede tega narediti.

Zelo zanimivo, kako nam um konstantno, kadar gremo in cone udobja prodaja neke zgodbe, ki se nikoli ne zgodijo. Osnovna naloga naloga našega uma je preživetje in želi nas zadržati v coni udobja. Če pa si želimo živeti življenje in slediti svojim sanjam moramo stopiti ven iz cone udobja, premagati razne strahove, blokade, omejujoča prepričanja, katera nas v življenju zadržujejo.

Scroll to top