Dogodki

Delavnica LEADER N1

Ste tudi vi eden tistih, ki razmišljajo ali že delujejo v kateremkoli MLM poslu ali v strukturni prodaji, a ne pridete do pravih oz. želenih rezultatov? Že imate ali želite zgraditi prodajno skupino in bi želeli izboljšati svoje vodstvene sposobnosti? Bi želeli MINDSET pravega vodje, ki dosega zastavljene cilje?

Na 5-urni delavnici boste pridobili vse, kar potrebujete, da se vaša kariera pri gradnji in vodenju strmo povzpne proti zastavljenim ciljem.

Pridobili boste sistem za uspešno gradnjo prodajne skupine v 6 korakih, ki 100-odstotno delujejo. Vaš edini stranski učinek bo večja prodajna skupina in predvsem boljši rezultati v vašem poslu.

"Delavnica LEADER N1"Preberi več

VSI IMAMO RAZLIČNE STRAHOVE IN DVOME

Vprašanje je samo, kako se z njimi soočimo. Ali strahu in dvomom dovolimo, da nas ohromijo, ali pa naredimo korak naprej, kljub temu da imamo strahove in dvome.

20. 3. 2018 sem posnel svoj drugi live FB.

Preden sem imel live, smo imeli v podjetju z zaposlenimi sestanek. Ves sestanek mi je šlo po glavi, kako bom začel, kaj bom rekel, ali jim bo všeč tema, kaj, če bi to posnel jutri – in ko sem to rekel, sem začutil olajšanje.

Drugi del mene pa je rekel: NE, danes ga boš posnel in PIKA.

“VSI IMAMO RAZLIČNE STRAHOVE IN DVOME”Preberi več

Scroll to top