DH Coaching – VIZIJA. FOKUS. REZULTATI.

 

Results are 20% mechanics and 80% psychology. -Tony Robbins

Ali ste pripravljeni na naslednji korak v vašem privatnem življenju ali v vašem poslu? Želite več energije in več svobode? Imate izzive v življenju in bi jih radi sproti reševali? Ne glede na to, kako smo srečni, uspešni vedno lahko najdemo priložnost za rast in izboljšavo. Pomislite na vaše zdravje, finance, svobodo, cilje, vizijo, službo ali posel. Žal, da več kot 80 odstotkov ljudi hodi v službo-katero ne delajo z veseljem, strastjo in potem jih je še strah, da bodo dobili odpoved. Življenje je prekratko, da bi trpeli. Vsak ima v sebi toliko talentov, potencialov, znanja, idej…in tudi veliko strahov in prepričanj, ki nam ne koristijo. Kako se soočate z raznimi strahovi? Ali pred njimi bežite? Vidim veliko uspešnih podjetnikov, da se trudijo po cele dneve pa še vedno ne dosegajo pravih rezultatov.

Verjamem, da resnično bogastvo v najširšem pomenu besede pomeni finančna, duhovna, mentalna in materialna premoženja. Vse se začne v obliki ŽELJE.

Kaj si resnično želite v življenju? Kaj je vaša strast? Ali sledite vašim sanjam ali pred njimi bežite?

Vsak človek je edinstven in verjamem, da ima vsak v sebi neverjetno moč, da lahko doseže prav vse, kar si zamisli.

V coachingu se bom 100 odstotno posvetil vam in vašim potrebam, željam, ciljem, ker želim, da svoje življenje, posel, kariero …, spravite na naslednji nivo in vem, da veste, kaj mislim.

Warren Buffett je dejal, da je najboljša naložba, naložba v sebe.

Za vas sem pripravil dva paketa.

  • 1 ura coachinga je 90€

 

  • Paket-SMART

    5 ur coachinga 350€ (posebna ponudba do 31.8.2018) -35% Cena za paket je samo 227€

  • Paket-GET MORE

    10 ur coachinga 600€ (posebna ponudba do 31.8.2018) -35% Cena za paket je samo 390€

Coaching je ena najmočnejših naložb v sebe.

Opomba – vsi termini za coaching so do konca septembra že zasedeni. Termini so možni od 3.10.2018 dalje. Izpolnite spodnji vprašalnik, vnesti podatke in vam bom odgovoril. Posebna ponudba -35 % velja do 31.8.2018 za vse termine katere si rezervirate po 3.10.2018.

Naredite korak ZDAJ. Samo dejanja nas dvignejo na naslednji nivo. Kakor je rekel Napoleon Hill – VERA brez AKCIJE je garantiran neuspeh.

Rezultati v življenju ne pridejo zato, ker smo zmotivirani ampak zato, ker gremo v AKCIJO-DEJANJA. -David Hriberski

Izpolni obrazec in se prijavi

coaching

Now is the time to live an extraordinary life.

Scroll to top